Conferentie 2018

Stichting Elspeet organiseert ieder jaar een Elspeet Conferentie: een dag vol interessante sprekers, workshops en tal van netwerkmogelijkheden voor iedereen die werkzaam is in het boekenvak.

Op vrijdagmiddag 8 juni 2018 in Amsterdam is het weer zo ver: de Elspeet Conferentie in de bibliotheek van het Letterenfonds! Sprekers dit jaar zijn onder andere Eppo van Nispen, KVB Boekwerk, Astrid Sy van Rose Stories. Daarnaast zal er een panelgesprek plaatsvinden tussen ontwerpers Lennart Wolfert, Davy van der Elsken en Libris-inkoper Jan Peter Prenger over de kracht van een goed omslag.

De dag wordt afgesloten met een heerlijk diner en een borrel.

Ook dit jaar kost een kaartje €85,-. en voor GAU- of KBb-leden €65,-. De kaartverkoop is inmiddels gestart! Wil jij bij de conferentie zijn? Vul dan dit formulier in.

ElspeetConferentie2018